Koor

De samenstelling die we nastreven is 6 sopranen, 6 alten, 6  tenoren en 6 bassen. Op dit moment missen een paar mannenstemmen, vooral bassen. Onze zangers hebben uiteenlopende leeftijden en dat vinden we juist leuk. Als je interesse hebt om te komen zingen bij Corps d´Esprit, lees er dan over bij kennis maken.
Of stuur direct een e-mail naar info@corpsdesprit.com.

Concerten

Minstens twee keer per jaar geeft Corps d’Esprit een concert. Onze koorleden organiseren de concerten doorgaans zelf. Soms worden we gevraagd. Voor instrumentale begeleiding worden altijd professionele muzikanten ingehuurd. Als het repertoire oude muziek omvat, doen we dat in de authentieke uitvoeringspraktijk, met begeleiding op historische instrumenten.

Repertoire

Het repertoire van Corps d’Esprit is breed, van vroeg middeleeuws tot hedendaags klassiek. Van Byrd tot en met Pärt. We hebben een repertoirecommissie, bestaande uit 4 koorleden (een sopraan, alt, tenor en bas) en de dirigent. Die commissie legt steeds twee programma’s vooruit vast, in overleg met het hele koor, zodat we altijd door kunnen met een nieuw programma waarin de zangers zich kunnen vinden.